Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag

SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


MY OLD LADY
MAGGIE SMITH OCH KEVIN KLINE I EN UNDERHÅLLANDE HISTORIA!
Med Oscarsbelönade Maggie Smith, från bl.a. Miss Brodies bästa år, California Suite och TV:s Downton Abbey! Den utslagne New York-bon Mathias ärver en lägenhet i Paris av sin far som han inte haft någon kontakt med. När han anländer till staden blir han förvånad över att finna att en äldre, sofistikerad dam, Mathilde, och hennes mycket beskyddande dotter bor i våningen. Enligt fransk lag kan han inte kräva tillträde till egendomen förrän Mathilde dött. Mathias bestämmer sig då för att sälja lägenheten. Under tiden får han veta att hans far och Mathilde varit ett älskande par under många år…

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Sönd 26/10 kl 17.00
Månd 27/10 kl 19.30FURY
BRAD PITT I EN VÄLGJORD, SPÄNNANDE KRIGSFILM!
April 1945. Mitt under de allierades stora slutoffensiv i Europa får en rutinerad sergeant kallad Wardaddy i uppdrag att leda en Sherman-tank, och den fem man starka besättningen, bakom fiendens linjer. Underlägsna i både antal och vapenkraft har Wardaddy och hans mannar oddsen emot sig, men inget kan stoppa dem i deras hjältemodiga strävan efter att gå till attack mot själva hjärtat av Nazi-Tyskland!

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Sönd 26/10 kl 19.30
Onsd 29/10 kl 19.30LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ: SKUGGOR ÖVER VALLEBY
FAMILJEFILM!
Sensommaren har kommit till Valleby, men allt överskuggas av dåliga nyheter. Den lilla byns polisstation hotas av nedläggning, något som varken Lasse och Maja, eller polismästaren vill ska ske. De måste snabbt komma på ett sätt att rädda den. När anrika Granats auktioner kommer på besök, ser våra hjältar Lasse och Maja sin chans att visa vad Valleby och dess polisväsende går för. Med fem nyinstallerade larm, och dygnet-runt-bevakning av auktionens dyrgripar, ska LasseMajas Detektivbyrå se till att ingenting går fel. Men hela säkerheten äventyras när den ökände tjuven Konstskuggan visar sig vara på fri fot. Konstskuggan är känd för att kunna stjäla vad som helst, och när Vallebybornas auktionsföremål börjar försvinna ett efter ett blir Konstskuggan direkt huvudmisstänkt. Grannstadens polismästare Gabriella blandar sig i utredningen och ingenting är längre vad det brukar vara. Hur ska det gå för polismästaren i Valleby? Och kommer de att få fast konsttjuven? Med bl.a. Amanda Pajus, Lukas Holgersson, Tomas Nordström, Henrik Dorsin, Babben Larsson m.fl.

Ålder ej klar
100:-
Längd ej klar

Onsd 29/10 kl 17.00
Tord 30/10 kl 17.00
Sönd 2/11 kl 17.00BRÖLLOPSKAOS
STORSUCCÉ I FRANKRIKE, TYSKLAND, GREKLAND! NU SVERIGES TUR!!
BRÖLLOPSKAOS är en ytterst aktuell komedi om fördomar, smygrasism, kärlek och tolerans i ett multikulturellt samhälle. Claude och Marie Verneuil, ett traditionellt och katolskt överklasspar i Frankrike, har fyra döttrar. Även om de alltid försöker visa att de är fördomsfria, är de lite besvärade av att deras första dotter gift sig med en muslim, deras andra med en judisk man och deras tredje med en kines. Nu har de höga förhoppningar att yngsta dottern gifter sig med någon från deras kyrka. När hon introducerar sin blivande man möter de en snäll, artistisk och intelligent katolsk man, men han är svart! En chockvåg drar över "Benettonfamiljen", som deras grannar kallar dem då de har alla färger. Det blir inte lättare när brudgummens familj reser till Frankrike och bröllopskaoset startar på allvar…

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Fred 31/10 kl 17.00
Månd 3/11 kl 17.00
Lörd 29/11 kl 17.00KAPTEN SABELTAND OCH SKATTEN I LAMA RAMA
FAMILJEÄVENTYR!
Den föräldralösa pojken Pinky följer kapten Sabeltand på en spännande och farlig resa över de stora haven till kungadömet Lama Rama, på jakt efter en skatt och svaret på vem som är Pinkys far… (Riktiga skådespelare - alla talar svenska)

Barntillåten
80:-
1tim 25min

Lörd 1/11 kl 15.00
Sönd 2/11 kl 15.00LOVE ROSIE
ROMANTISK KOMEDI BASERAD PÅ ROMANEN "DÄR REGNBÅGEN SLUTAR"!
Rosie Dunn och hennes bäste vän Alex har känt varandra sedan de var sex år. Som tonåringar festar de tillsammans och diskuterar kärlekens för- och nackdelar. Båda drömmer om att resa, om äventyr och upplevelser på nya platser och till sist bestämmer de sig för att lämna sin lilla brittiska småstad för att plugga i Boston. Men ödet har en annan åsikt om hur framtiden ska se ut - en av festnätterna har fått till resultat att Rosie blivit gravid med pluggets hetaste kille. Hon uppmuntrar Alex att åka till USA före henne och har som mål att snart följa efter. Under de följande tolv åren fylls deras liv av nya erfarenheter, möten med nya vänner och de med- och motgångar som livet består av. De har fortfarande kontakt, men kan deras vänskap överleva tiden och avståndet? Rosie kan inte låta bli att fundera på om det var menin gen att de skulle ha blivit mer än bara vänner. Missförstånd, olyckliga omständigheter och otur har hållit dem ifrån varandra, men vågar de ta språnget och riskera allt när de får en sista chans?

Barntillåten
80:-
1tim 25min

Lörd 1/11 kl 17.00
Sönd 2/11 kl 19.30M U R E N
CANNESBELÖNAD OCH OSCARSNOMINERAD! KÄRLEK OCH FÖRRÄDERI!
Omar är en ung palestinsk bagare som ständigt tvingas äventyra sitt liv genom att klättra över Israels höga separationsmur, eftersom hans flickvän bor på andra sidan av Västbanken. Men på nätterna riskerar han sitt liv i ännu högre grad. Som medlem av en grupp frihetskämpar utför han och några barndomsvänner återkommande attentat mot israelisk militär. En kväll går allt för långt och han arresteras för mord. För att undå det allvarligaste straffet går han med på att bli angivare åt israelerna. Men kan han verkligen förråda den sak han slåss för - och sina närmaste vänner?
MUREN är en berättelse om kamp för frihet och rättvisa. Men det handlar lika mycket om kärlek, och de desperata handlingar man måste utsätta sig för när vägen till ens hjärta spärras av en åtta meter hög mur, vaktad av kulsprutor.

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Onsd 5/11 kl 19.30C H E F
EN FILM SOM FÅR DIG PÅ STRÅLANDE HUMÖR!!
När kocken Carl Casper plötsligt säger upp sig från en fin restaurang i Los Angeles efter att ha vägrat kompromissa med sin kreativa integritet finner han sig plötsligt vara utan både jobb och plan. Han flyttar till Miami där han slår sig samman med sin exfru, sin vän och sin son och köper en food truck. På gatan hoppas Carl kunna återfinna sin passion för matlagning- och därmed sin hunger efter både livet och kärleken…

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Månd 10/11 kl 17.00
Onsd 12/11 kl 19.30
Sönd 23/11 kl 17.00
Sönd 30/11 kl 17.00DUM OCH DUMMARE 2
GALNINGARNA JIM CARREY & JEFF DANIELS SLÅR TILL IGEN!!
Filmen utspelar sig 20 år efter förra filmen då de gjorde en roadtrip till Aspen. I denna nya filmen är Harry i behov av en ny njure. Efter att ha upptäckt att han har en fullvuxen dotter så beger han sig ut tillsammans med sin trogne vän Lloyd på ännu ett äventyr för att hitta sitt förlorade barn. Resan går dock inte riktigt som planerat…

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Fred 14/11 kl 19.30
Sönd 16/11 kl 19.30
Månd 17/11 kl 19.30TJUVARNAS JUL: TROLLKARLENS DOTTER
SVENSK FAMILJEFILM!
Ett nytt äventyr på bio för hela familjen med karaktärerna från en av nutidens mest älskade julkalendrar! I denna fristående film får vi återigen träffa hittebarnet Charlie, som nu funnit en familj i den f.d. ficktjuven Kurre och pigan Gerda. När Kurre och Gerda får ett eget barn känner sig Charlie bortvald. Men en mystisk trollkarl anländer till staden och söker upp Charlie i smyg. Han visar henne en värld av magi och spännande upptåg, men vad döljer han egentligen för hemlighet?

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Lörd 15/11 kl 14.30
Sönd 16/11 kl 14.30
Lörd 22/11 kl 14.30
Sönd 23/11 kl 14.30EN DUVA SATT PÅ EN GREN OCH FUNDERADE PÅ TILLVARON
SVENSK FAMILJEFILM!
Ett nytt äventyr på bio för hela familjen med karaktärerna från en av nutidens mest älskade julkalendrar! I denna fristående film får vi återigen träffa hittebarnet Charlie, som nu funnit en familj i den f.d. ficktjuven Kurre och pigan Gerda. När Kurre och Gerda får ett eget barn känner sig Charlie bortvald. Men en mystisk trollkarl anländer till staden och söker upp Charlie i smyg. Han visar henne en värld av magi och spännande upptåg, men vad döljer han egentligen för hemlighet?

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Lörd 15/11 kl 17.00
Sönd 16/11 kl 17.00HUNGER GAMES: MOCKINGJAY DEL 1
BÖRJAN AV SLUTET…
Detta är den efterlängtade fortsättningen av "Hunger Games" och "Hunger Games: Catching fire" baserade på Suzanne Collins succéromaner. Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol. Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskalerar och Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner…

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej klar

Onsd 19/11 kl 19.30
Fred 21/11 kl 19.30
Lörd 22/11 kl 17.00
Sönd 23/11 kl 19.30KOMMANDE PROGRAM:

  • HOBBIT: FEMHÄRASLAGET PREMIÄR 10/12
  • SUNE I FJÄLLEN PREMIÄR 19/12
  • PINGVINERNA FRÅN MADAGASKAR PREMIÄR JULDAGEN
  • EXODUS: GODS AND KINGS PREMIÄR JULDAGEN
Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75
besöksräknare
besöksräknare