Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag

SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen, direkt till godisdisken! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


H O M E
NY TECKNAD FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL!
I den roliga familjefilmen HOME så invaderar en fredlig grupp utomjordingar Jorden och använder den som ett gömställe från sina fiender. När en obetydlig utomjording råkar avslöja deras gömställe måste han ge sig av tillsammans med en tonårstjej på en fartfylld Jorden runt-resa för att ställa allt till rätta. De två blir otippade polare och vår hjälte från rymden får nu lära sig vad det verkligen innebär att vara människa…

Ålder ej klar
100:- (3-D)
80:- (2-D)
Längd ej känd

Månd 30/3 kl 14.30 (2-D)
Tisd 31/3 kl 14.30 (3-D)

Fred 3/4 kl 14.30 (2-D)FAMILJEN BÈLIER
REKORDSUCCÉ I FRANKRIKE FÖR DENNA MÅ BRA-DRAMA-KOMEDI!
I familjen Bélier är alla döva förutom 16-åriga Paula, som tar hand om alla utom sig själv. Hon fungerar som sina föräldrars språkrör i deras vardagsliv och är oumbärlig i skötseln av familjens gård. Vad hennes föräldrar inte vet är att deras dotter har en fantastisk röst och en talang utöver det vanliga, något Paulas musiklärare upptäcker. Han övertygar henne om att ställa upp i en audition utlyst av Radio France i Paris, som kan leda till att hon kommer in på sina drömmars musikutbildning. Paula ställs nu inför sitt livs svåraste val - att stanna kvar hos sin familj eller uppfylla sina drömmar. "La Famille Bélier" är en fransk komedi i sann feelgood-anda och har på knappt 4 veckor lockat närmare 4 miljoner fransmän till biograferna och har sedan premiären legat etta på den franska biotoppen! Huvudrollen spelas av det nya stjärnskottet Loana Emera, vars första album släpptes för några veckor sedan. Titelmelodin "Je Vole" ligger nr 2 på singellistan. Filmen har redan jämförts med de franska storfilmerna "Amèlie från Montmartre" och "En oväntad vänskap".

BArntillåten
100:-
1tim 45min

Månd 30/3 kl 17.00INTO THE WOODS
HUMORISTISK MUSIKAL FRÅN DISNEY MED MERYL STREEP & DEPP!
En modern tvist på de klassiska Bröderna Grimm-sagorna. Denna humoristiska musikal flätar samman Askungen, Rödluvan, Jack och Bönstjälken samt Rapunzel och handlar om en bagare och hans fru, deras önskan om att starta familj och häxan som lagt en förbannelse över dem. Med bl.a. Oscarsnominerade Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
2tim

Onsd 1/4 kl 17.00
Långfredagen 3/4 kl 17.00
Påskdagen sönd 5/4 kl 17.00
Annadag Påsk månd 6/4 kl 17.00FAST AND FURIOUS 7
ACTION TILL MAX I NYA DELEN AV SUCCÉSERIEN!
I den 7:e delen dyker en ny karaktär upp, Ian Shaw (spelad av Jason Statham), som ska hämnas på de som är ansvariga för hans brors död- Dominic Toretto och hans gäng. Med bl.a. Vin DieselPaul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey och Kurt Russell.

11 år, 7 år med vuxen
100:-
2tim 15min

Onsd 1/4 kl 19.30
Långfredagen 3/4 kl 19.30
Påskdagen sönd 5/4 kl 19.30
Annadag Påsk månd 6/4 kl 19.30A N N I E
NYINSPELNING AV DEN VÄLKÄNDA OCH POPULÄRA MUSIKALEN!
Annie är en föräldralös flicka som bor hos en elak styvmor, tillsammans med andra barn i samma situation. Hennes liv förändras dock när hon möter den ensamme, stenrike borgmästarkandidaten Benjamin Stacks… ANNIE är filmatisering av Broadwaymusikalen med samma namn. Den har tidigare filmats 1982 och 1999.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
2tim

Annandag Påsk månd 6/4 kl 14.30 - ALLA TALAR SVENSKA (svenskt tal, alltså)
Onsd 8/4 kl 19.00 ORIGINAL (engelskt tal/svensk text)THE GUNMAN
EN EXPLOSIV ACTIONTHRILLER FRÅN "TAKEN"-REGISSÖREN MED SEAN PENN!
Jim Terrier, en före detta yrkesmördare jagas av sitt förflutna när hans före detta arbetsgivare sätter en dödsdom på hans huvud. Han inser snabbt att han inte är den enda som de vill döda. De är även ute efter Anne, den vackra kvinnan han lämnade för flera år sedan. Medan de nu flyr tillsammans och försöker ligga ett steg före sina lönnmördare väcks deras kärlek till liv igen. Terrier inser att det bara finns ett sätt att rädda Anne och sig själv - han måste avslöja och krossa världens mäktigaste organisation och möta fienderna från sitt förflutna, i en kamp där bara en man kan överleva… Medverkande bl.a. Sean Penn, Javier Bardem, Jasmine Trinca, Ray Winstone, Mark Rylance och Idris Elba.

15 år
100:-
1tim 55min

Fred 10/4 kl 19.30
Sönd 12/4 kl 19.30A S T E R I X - GUDARNAS HEMVIST
NY ANIMERAD FILM FÖR HELA FAMILJEN!
Caesar planerar att omringa Asterix och Gallernas by med en romersk armé för att tvinga dem att acceptera den romerska civilisationen, men Asterix och hans vänner vägrar att ge upp och kämpar på sitt eget speciella vis! SVENSKT TAL!

7 år, barntillåten med vuxen
80:-
1tim 25min

Lörd 11/4 kl 14.30
Sönd 12/4 kl 14.30I NÖD ELLER LUST
KJELL SUNDVALLS NYA KOMEDI!! (Mannen bakom många publiksuccéer!!!)!
Det är dags för bröllop och hela släkten samlas för att fira Jennie och Gabriels kärlek. Jennis mamma Maria styr över festligheterna, som ska vara i dagarna tre. Maris syster Isabella med äkta mannen Micke och deras barn ska naturligtvis närvara. Isabellas och Mickes äktenskap knakar rejält i fogarna, men det är ingenting som man kan visa nu. Nu gäller det att hålla masken som det lyckliga paret, för Maria godtar inte att någon skulle ha problem när hon arrangerar det perfekta bröllopet. Men är Isabella och Micke verkligen de enda som behöver låtsas vara lyckliga? Med bl.a. Magdalena Betou, Peter Magnusson, Johan Ulveson, Katarina Ewerlöf, Dan Ekborg.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
1tim 30min

Lörd 11/4 kl 17.00
Sönd 12/4 kl 17.00THE D U F F
(Den Utvalda Feta Fula) KUL KOMEDI! SISTA ÅRET PÅ HIGH SCHOOL!
Bianca är en självsäker tjej som går sista året på High School. När hon får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner krossas hennes världsbild direkt. För att återfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby anlitar Bianca sin granne Wesley, en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach. Skolans största mobbare Madison gillar inte alls att en DUFF umgås så nära med hennes ex-pojkvän, men en hemsk viral video kan inte stoppa barndomskompisarna Bianca och Wersley från att börja se på varandra med helt nya ögon.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
1tim 40min

Fred 17/4 kl 19.30
Sönd 19/4 kl 19.30A N N I E
NYINSPELNING AV DEN VÄLKÄNDA OCH POPULÄRA MUSIKALEN!
Annie är en föräldralös flicka som bor hos en elak styvmor, tillsammans med andra barn i samma situation. Hennes liv förändras dock när hon möter den ensamme, stenrike borgmästarkandidaten Benjamin Stacks… ANNIE är filmatisering av Broadwaymusikalen med samma namn. Den har tidigare filmats 1982 och 1999.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
2tim

Lörd 18/4 kl 14.30 - ALLA TALAR SVENSKA (svenskt tal, alltså)
Sönd 19/4 kl 14.30 - ALLA TALAR SVENSKA (svenskt tal, alltså)RENDEZ-VOUS
FRANSK DRAMAKOMEDI! EN OEMOTSTÅNDLIG KÄRLEKSHISTORIA!
Med bl.a. Sophie Marceau och Francois Cluze (som spelade den rullstolsbundne mannen i "En oväntad vänskap"). Pierre har varit gift i 15 år och har två fina barn. Han älskar sin fru och trivs bra med sin familj. Tills den kväll han träffar novellförfattarinnan Elsa. Allt verkar så enkelt med henne. De skrattar, pratar och har roligt tillsammans. Två veckor senare råkar de mötas igen. De upptäcker återigen en stark attraktion och samhörighet och berättar för varandra hur de känner. Men Elsa har en gyllene regel att aldrig börja träffa en gift man och Pierre vill fortsätta att vara sin fru trogen. Därför går de åt varsitt håll och byter varken telefonnummer eller bestämmer nya möten. Men fantasierna kring vad som kunde ha hänt fortsätter. Kan de någonsin återgå till sina verkliga liv utan att göra önskedrömmar rättvisa? Och var går gränsen?

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Lörd 18/4 kl 17.00
Sönd 19/4 kl 17.00
Månd 20/4 kl 17.00AVENGERS: AGE OF ULTRON
JORDENS MÄKTIGASTE HJÄLTAR I NYTT ACTIONÄVENTYR!
Från Marvel Studios kommer nu den episka uppföljaren till den största superhjälte-filmen genom tiderna! Jordens mäktigaste hjältar: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow och Hawkeye bär jordens öde på sina axlar. När den ondskefulle Ultron dyker upp är det upp till Avengers att stoppa honom från att få igenom sina fruktansvärda planer. En obehaglig allians och ett oväntat beslut bereder vägen för ett episkt och unikt äventyr. I rollerna ser vi bl.a. Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader som Ultron. Filmen får sin världspremiär i Sverige - 9 dagar före USA-premiären!

Ålder ej klar
130:- (3-D)
110:- (2-D)
2tim 30min

Onsd 22/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Fred 24/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Sönd 26/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Månd 27/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Onsd 29/4 kl 19.00 (2-D) Obs tid! LångfilmLIVET BLOMSTRAR
EN ROLIG OCH FIN FRANSK KOMEDI SOM VI VILL HA DEM!
Gaspard Dasson vägrar att bli gammal! Trots sina 63 år kämpar den eftertraktade TV-producenten envist för att slippa ta tag i åldrandet, beter sig som om han vore 30 år och anpassar sin livsstil därefter. Men en vacker dag hinner ålderdomen fatt honom då hans högljudde och okuvlige far Hubert på grund av sjukdom tvingas flytta in hos honom, till bådas stora förtret. För att få hjälp med nytillkomsten i hemmet anställer Gaspard sköterskan Zana, trots tvivelaktiga referenser och ohämmad fantasi. Båda männen blir betagna och fascinerade av denna okonventionella kvinna, och plötsligt har de något gemensamt - på gott och ont ...

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Sönd 26/4 kl 17.00MIN VÄN ANTOINE
DRAMAKOMEDI MED CATHERINE DENEUVE!
En tystlåten och ensam fastighetsskötare blir bekant med en av fastighetens ångestdrabbade inneboende. Tillsammans knyter de vänskapsband som mycket väl kan rädda dem från att blir galna ...

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
1tim 35min

Lörd 2/5 kl 15.00
Sönd 3/5 kl 17.00C H I L D 44
ETT STARKT DRAMA BASERAT PÅ TOM ROB SMITHS BOK!
Moskva 1953. Stalins järngrepp är hårt och obarmhärtigt och säkerhetstjänsten är brutal och urskiljningslös. I detta "perfekta" samhälle finns inga brott, men ändå lever miljoner i ständig skräck. Officeren Leo Demidov är en idealistisk krigshjälte, som är lojal mot sin arbetsgivare. Han tror att han är med och bygger ett perfekt samhälle, men han har börjat tvivla… tvivla på ett samhälle som kommenderar sina medborgare att tro att brott inte existerar, men där man försöker mörka ett barns död. Och är det bara 1 barn det gäller… Med Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman m.fl.

15 år
100:-
2tim 15min

Lörd 2/5 kl 17.00
Sönd 3/5 kl 19.30
Månd 4/5 kl 19.30
Onsd 6/5 kl 17.00GIRIGHETENS PRIS
INTENSIV THRILLER OM SKULD OCH BEGÄR! ITALIENS OSCARSBIDRAG!!
Det är vinter i ett välmående Norditalien. Finanskrisen står för dörren, och två familjer ur olika samhällsklasser knyts samman genom en tragisk trafikolycka. En cyklist har blivit påkörd av en bil och skadats svårt. Men vem satt egentligen bakom ratten? Bakom den stormrika familjen Bernaschi och den kämpande medelklassfamiljen Ossola framträder ett nät av lögner, lust och girighet, som hotar förstöra båda familjerna.

15 år
100:-
1tim 50min

Lörd 9/5 kl 17.00
Sönd 10/5 kl 17.00KOMMANDE PROGRAM:Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75
besöksräknare
besöksräknare