Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag

SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen, direkt till godisdisken! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


RENDEZ-VOUS
FRANSK DRAMAKOMEDI! EN OEMOTSTÅNDLIG KÄRLEKSHISTORIA!
Med bl.a. Sophie Marceau och Francois Cluze (som spelade den rullstolsbundne mannen i "En oväntad vänskap"). Pierre har varit gift i 15 år och har två fina barn. Han älskar sin fru och trivs bra med sin familj. Tills den kväll han träffar novellförfattarinnan Elsa. Allt verkar så enkelt med henne. De skrattar, pratar och har roligt tillsammans. Två veckor senare råkar de mötas igen. De upptäcker återigen en stark attraktion och samhörighet och berättar för varandra hur de känner. Men Elsa har en gyllene regel att aldrig börja träffa en gift man och Pierre vill fortsätta att vara sin fru trogen. Därför går de åt varsitt håll och byter varken telefonnummer eller bestämmer nya möten. Men fantasierna kring vad som kunde ha hänt fortsätter. Kan de någonsin återgå till sina verkliga liv utan att göra önskedrömmar rättvisa? Och var går gränsen?

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Månd 20/4 kl 17.00AVENGERS: AGE OF ULTRON
JORDENS MÄKTIGASTE HJÄLTAR I NYTT ACTIONÄVENTYR!
Från Marvel Studios kommer nu den episka uppföljaren till den största superhjälte-filmen genom tiderna! Jordens mäktigaste hjältar: Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow och Hawkeye bär jordens öde på sina axlar. När den ondskefulle Ultron dyker upp är det upp till Avengers att stoppa honom från att få igenom sina fruktansvärda planer. En obehaglig allians och ett oväntat beslut bereder vägen för ett episkt och unikt äventyr. I rollerna ser vi bl.a. Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson och James Spader som Ultron. Filmen får sin världspremiär i Sverige - 9 dagar före USA-premiären!

Ålder ej klar
130:- (3-D)
110:- (2-D)
2tim 30min

Onsd 22/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Fred 24/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Sönd 26/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Månd 27/4 kl 19.00 (3-D) Obs tid! Långfilm
Onsd 29/4 kl 19.00 (2-D) Obs tid! LångfilmLIVET BLOMSTRAR
EN ROLIG OCH FIN FRANSK KOMEDI SOM VI VILL HA DEM!
Gaspard Dasson vägrar att bli gammal! Trots sina 63 år kämpar den eftertraktade TV-producenten envist för att slippa ta tag i åldrandet, beter sig som om han vore 30 år och anpassar sin livsstil därefter. Men en vacker dag hinner ålderdomen fatt honom då hans högljudde och okuvlige far Hubert på grund av sjukdom tvingas flytta in hos honom, till bådas stora förtret. För att få hjälp med nytillkomsten i hemmet anställer Gaspard sköterskan Zana, trots tvivelaktiga referenser och ohämmad fantasi. Båda männen blir betagna och fascinerade av denna okonventionella kvinna, och plötsligt har de något gemensamt - på gott och ont ...

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Sönd 26/4 kl 17.00MIN VÄN ANTOINE
DRAMAKOMEDI MED CATHERINE DENEUVE!
En tystlåten och ensam fastighetsskötare blir bekant med en av fastighetens ångestdrabbade inneboende. Tillsammans knyter de vänskapsband som mycket väl kan rädda dem från att blir galna ...

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
1tim 35min

Lörd 2/5 kl 15.00
Sönd 3/5 kl 17.00C H I L D 44
ETT STARKT DRAMA BASERAT PÅ TOM ROB SMITHS BOK!
Moskva 1953. Stalins järngrepp är hårt och obarmhärtigt och säkerhetstjänsten är brutal och urskiljningslös. I detta "perfekta" samhälle finns inga brott, men ändå lever miljoner i ständig skräck. Officeren Leo Demidov är en idealistisk krigshjälte, som är lojal mot sin arbetsgivare. Han tror att han är med och bygger ett perfekt samhälle, men han har börjat tvivla… tvivla på ett samhälle som kommenderar sina medborgare att tro att brott inte existerar, men där man försöker mörka ett barns död. Och är det bara 1 barn det gäller… Med Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman, Joel Kinnaman m.fl.

15 år
100:-
2tim 15min

Lörd 2/5 kl 17.00
Sönd 3/5 kl 19.30
Månd 4/5 kl 19.30FAST AND FURIOUS 7
ACTION TILL MAX I NYA DELEN AV SUCCÉSERIEN!
I den 7:e delen dyker en ny karaktär upp, Ian Shaw (spelad av Jason Statham), som ska hämnas på de som är ansvariga för hans brors död- Dominic Toretto och hans gäng. Med bl.a. Vin DieselPaul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey och Kurt Russell.

11 år, 7 år med vuxen
100:-
2tim 10min

Onsd 6/5 kl 19.30BIG GAME
SPÄNNANDE ÄVENTYR! USA:S PRESIDENT BLIR NEDSKJUTEN ÖVER FINLAND!
Oskari är en blyg och tillbakadragen 13-åring, som likt sina förfäder gett sig av för att genomgå det ultimata mandomsprovet - att överleva ett dygn mitt ute i vildmarken. Beväpnad endast med sin pilbåge är hans uppdrag att återvända med en trofé för att bevisa att han är stor nog att klara av vilmarken på egen hand. Men det är inte vilken dag som helst; Air Force One blir nedskjutet av terrorister och Oskari råkar hitta USAs president i en nödkapsel mitt i skogen. Nu ligger presidentens öde i Oskaris händer om de ska lyckas överleva både terroristerna som jagar dem och den finska vildmarken. Av finska regissören Jalmari Helander (Rare Exports), med Samuel L. Jackson i rollen som USAs president.

11 år, 7 år med vuxen
100:-
1tim 40min

Fred 8/5 kl 19.30
Sönd 10/5 kl 19.30
Månd 11/5 kl 19.30GIRIGHETENS PRIS
INTENSIV THRILLER OM SKULD OCH BEGÄR! ITALIENS OSCARSBIDRAG!!
Det är vinter i ett välmående Norditalien. Finanskrisen står för dörren, och två familjer ur olika samhällsklasser knyts samman genom en tragisk trafikolycka. En cyklist har blivit påkörd av en bil och skadats svårt. Men vem satt egentligen bakom ratten? Bakom den stormrika familjen Bernaschi och den kämpande medelklassfamiljen Ossola framträder ett nät av lögner, lust och girighet, som hotar förstöra båda familjerna.

15 år
100:-
1tim 50min

Lörd 9/5 kl 17.00
Sönd 10/5 kl 17.00MAD MAX: FURY i 3D

George Miller, hjärnan och regissören bakom de kultförklarade Mad Max-filmerna är nu tillbaka med en ny banbrytande film om vägkrigaren Max Rockatansky (Tom Hardy). Mad Max har efter allt som hänt bestämt sig för att vandra ensam för att överleva, men då ett högoktanigt vägkrig bryter ut tvingas han slå sig ihop med en grupp rebeller ledda av Imperatorn Furiosa (Charlize Theron). I övriga roller ser vi Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne med flera.

Ålder ej klar
120:- 3-D
100:- 2-D
Längd ej känd

Kristi Himmelsfärdsdag torsd 14/5 kl 19.30 (3-D)
Fred 15/5 kl 19.30 (3-D)
Onsd 27/5 kl 19.30 (2-D)POLTERGEIST i 3D

Onda krafter hemsöker familjen Bowens hus och de skrämmande attackerna eskalerar. När den yngsta dottern blir tillfångatagen samlas familjen i ett försök att rädda henne innan hon försvinner för alltid.

15 år
120:- 3-D
Längd ej känd

Pingstdagen sönd 24/5 kl 19.30 (3-D)
Månd 25/5 kl 19.30 (3-D)KOMMANDE PROGRAM:Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75
besöksräknare
besöksräknare