Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag

SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


AMAZING SPIDERMAN 2
SPIDERMANS SVÅRASTE MOTSTÅNDARE NÅGONSIN!
Spindelmannens viktigaste strid har alltid varit med honom själv: kampen mellan den vardaglige Peter Parker och det extraordinära ansvar som vilar på Spindelmannens axlar. Men här ställs Peter mot en konflikt mycket större än sin egen.

11 år, 7 år med vuxen
100:- (2-D)
120:- (3-D)
Längd ej känd

Fred 25/4 kl 19.30 (3-D)
Sönd 27/4 kl 19.30 (2-D)THE OTHER WOMAN
ÅRETS STORA TJEJ-KOMEDI (För "tjejer" i ALLA åldrar)!
En tjejgängsfilm med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton och danske Nicolaj Coster-Waldau i huvudrollerna. Carly (Cameron) upptäcker att hennes nye pojkvän Mark inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru (!!) Kate. Carly och Kate tröstar och peppar varandra och upptäcker dessutom att Mark är otrogen med en tredje kvinna, Amber. De tre kvinnorna blir en otippad tjejtrio som bestämmer sig för att hämnas ordentligt.

Ålder ej klar
100:-
Längd ej känd

Sönd 27/4 kl 17.00
Månd 28/4 kl 19.30
Sönd 11/5 kl 17.00POMPEII i 2-D LÖRDAG 3/5!
OBS! Felaktigt kommer det att stå 3D på bokningssidan. Vi kan ej ändra detta tyvärr. Men 2D och 100:- gäller lördag 3/5.
P O M P E I I
SPÄNNANDE OCH VÄLGJORD FILM MED OTROLIGA SPECIALEFFEKTER!
När vulkanen Vesuvius får sitt fruktansvärda utbrott ger sig Milo, en gladiator, iväg till Pompeji för att rädda kvinnan han älskar innan allt blir dränkt i lava.

Ålder ej klar
120:- (3-D)
1tim 35min

Fred 2/5 kl 19.30 (3-D)
Lörd 3/5 kl 17.00 (2-D)
Sönd 4/5 kl 19.30 (3-D)DIVERGENT
ACTIONDRAMA BASERAD PÅ DEN BÄSTSÄLJANDE BOKEN!
Detta är en spännande thriller i en dystopisk framtid, där människor delas in i olika grupper baserat på deras personligheter. En särskild dag varje år måste alla sextonåringar välja vilken grupp de vill tillhöra för resten av livet. För Beatrice Prior står valet mellan att stanna kvar med sin familj eller att vara den hon innerst inne är. Hon gör ett val som överraskar alla, inklusive henne själv. Under extremt fysiska och psykiska prövningar måste Beatrice avgöra vilka som är hennes verkliga vänner. Vågar hon lita på sin karismatiska, men mycket hemlige instruktör Four? Hon bär också på en farlig hemlighet. När samhället hotas av våldsamma konflikter inser hon att den skulle kunna rädda de människor hon älskar. Om den inte förgör henne först. Med bl.a. Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Jai Courtney mfl.

15 år
110:-
2tim 20min

Fred 9/5 kl 19.30
Lörd 10/5 kl 17.00
Sönd 11/5 kl 19.30G O D Z I L L A
NYTT ACTIONÄVENTYR MED VÄRLDENS MEST KÄNDA MONSTER!
Ikonen Godzilla kommer nu i ett spektakulärt äventyr där världens mest kända monster får kämpa mot onda varelser som växt fram ur mänsklighetens misstag.

Ålder ej klar
100:- (2-D)
120:- (3-D)
Längde ej känd

Onsd 14/5 kl 19.30 (3-D)
Fred 16/5 kl 19.30 (2-D)
Lörd 17/5 kl 17.00 (3-D)
Sönd 18/5 kl 19.30 (3-D)THE LUNCHBOX
EN INDISK FILM-PÄRLA! EN RIKTIG FEEL GOOD-HISTORIA!
Ett misstag kan vara det bästa som hänt dig! The Lunchbox är en underbar film som har fascinerat människor världen över med sin originalitet och värme. I Mumbais intensiva storstadsmyller sammanför en fellevererad lunchlåda två mycket olika öden. Den lite småsura och pensionsmogna änklingen Sajaan tar av misstag emot den lunch som hemmafrun Ila har förberett för sin man. Den himmelska måltiden blir början på en humoristisk och rörande brevväxling i en matlåda fylld av passion, längtan och hopp inför framtiden. Sajaan och Ila finner en efterlängtad vänskap där de kan ge uttryck för sina innersta tankar, drömmar och sorger och som hjälper dem att se och uppskatta de ljusa stunderna i livet.

Barntillåten
100:-
1tim 45min

Sönd 18/5 kl 17.00 Månd 19/5 kl 19.30X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST
DEN ULTIMATA SCIENCE FICTION-ACTIONFILMEN!
Den ultimata X-Men-ensemblen slåss för sin överlevnad över två tidsepoker i detta nya äventyr. Alla de älskade karaktärerna från originaltrion går samman med sina yngre jag från "X-Men: First Class" i en kamp där de måste ändra det förflutna för att rädda vår framtid.

Ålder ej klar
100:- (2-D)
120:- (3-D)
Längde ej känd

Fred 23/5 kl 19.30 (3-D)
Lörd 24/5 kl 17.00 (3-D)
Sönd 25/5 kl 19.30 (3-D)
Månd 26/5 kl 19.30 (2-D)GRACE OF MONACO
DRAMA MED NICOLE KIDMAN, TIM ROTH OCH DEREK JACOBI!
Prinsessan Grace av Monaco är en verklighetsbaserad saga, en medryckande romans, ett porträtt av filmlegenden Grace Kelly och en insikt om att kärleken är så mycket mer än passion, den är också en plikt. Sex år efter ett av århundradets mest mytomspunna bröllop börjar Grace Kelly känna en längtan efter att återvända till filmen. Alfred Hitchcock gör sitt bästa för att locka henne tillbaka till Hollywood. Men rollen som mor till två barn, hustru till Prince Rainer III hindrar henne. Samtidigt går inte utvecklingen för det lilla furstendömet Monaco enligt Prins Rainers planer. Hans strävan att modernisera Monaco motarbetas av den franske presidenten Charles De Gaulle som istället vill införa franska skattenivåer och även återta makten över furstendömet, med våld om så behövs. Den internationella turbulensen och en hotande fransk invasion orsakar en stor kris för hennes familj, äktenskap och land samt även för hennes privatliv. Att i denna svåra stund fatta ett beslut om att återvända till sin hyllade stjärnstatus är omöjligt för henne och vetskapen om detta tär hårt på henne.

Ålder ej klar
100:-
1tim 45min

Sönd 25/5 kl 17.00
Kristi Himmelf.dag torsd 29/5 kl 17.00
Fred 30/5 kl 19.30
Sönd 1/6 kl 19.30MALEFICENT
VISAS ENDAST I 3D!
ANGELINA JOLIE ÄR FANTASTISK! EN GRYM, HÅRD OCH TUFF HISTORIA!
Maleficent, Disneys mest ikoniska skurk från den klassiska "Törnrosa", har en idyllisk uppväxt i ett fredligt skogsrike, tills en dag då en invaderande armé av människor hotar harmonin i landet. Maleficent förvandlas i och med detta till sitt lands mest skoningslösa beskyddare, men hon drabbas av ett hänsynslöst svek som förvandlar hennes rena hjärta till sten. På sin väg mot hämnd ställs hon inför en strid med människornas kung, vilket leder till att hon kastar en förbannelse över hans nyfödda dotter Aurora. När barnet växer upp inser Maleficent att Aurora är nyckeln till fred i riket och till Maleficents sanna lycka också.

Ålder ej klar
120:-
Längd ej känd

Lörd 31/5 kl 17.00
Månd 2/6 kl 19.30EDGE OF TOMORROW
TOM CRUISE I ÅRETS MEST STORSLAGNA ACTIONTHRILLER!
Filmen utspelar sig i en nära framtid då Jorden har invaderats och mänskligheten är utsatt för ständiga attacker och inte har någon armé i världen som kan stå emot. Major William Cage (Tom Cruise) är en officer i USAs armé som aldrig tidigare varit ute i strid och som plötsligt befinner sig mitt i en pågående eldstrid. Cage blir dödad inom ett par minuter, men befinner sig oförklarligt i en tidsloop och genomlever samma brutala krig om och om igen, han strider och dör igen - och igen. Men för varje gång lyckas Cage tillsammans med Special Forces-soldaten Rita Vrataski (Emily Blunt) ta sig ett steg närmare att besegra fienden.. Förutom Cruise och Blunt medverkar bl.a. Jeremy Piven, Bill Paxton och vår egen "Snabba Cash"-stjärna Dragomir Mrsic!

Ålder ej klar
100:- (2-D)
120:- (3-D)
Längd ej känd

Torsd 5/6 kl 19.30 (3-D)
Sveriges nationaldag fred 6/6 kl 19.30 (3-D)
Pingstdagen sönd 8/6 kl 19.30 (2-D)
Månd 9/6 kl 19.30 (3-D)KOMMANDE PROGRAM:

Annat att se fram emot:
 • 22 JUMP STREET
 • DRAKTRÄNAREN 2
 • TRANSFORMERS 4
 • APORNAS PLANET : UPPGÖRELSEN
 • JUPITER ASCENDING
 • HERCULES : THE THRACIAN WAR
 • PETTSON OCH FINDUS
 • GUARDIANS OF THE GALAXY
 • TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES
 • Disney FLYGPLAN 2
 • MEDICINEN
 • LUCY
 • KRAKEL SPEKTAKEL
 • MIN SÅ KALLADE PAPPA
Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75
besöksräknare
besöksräknare